Betingelser

BEMÆRK: SOMMERFERIE 2020 –  UGE 28, 29 0g 30

DER ER INGEN FORSENDELSER I DENNE PERIODE.

1. ANVENDELSE

Disse generelle forretningsbetingelser gælder for salg af varer fra www.fedelopper.dk til dennes kunder.

2. BESTILLING OG ORDREBEKRÆFTELSE

Sådan handler du hos Fedelopper:
Når du har lagt de varer, som du ønsker i indkøbskurven og valgt levering går du til kassen.
Indtast dine personlige oplysninger og vælg forsendelses-/betalingsmåde.
Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.
Alle aftaler mellem Fedelopper og kunden indgås på dansk.

3. PRISER OG BETALING

Priser på Fedelopper er i danske kroner. Fedelopper handler kun med brugte varer der sælges efter brugtmomsprincippet. Varer der sælges efter brugtmomsprincippet har ikke et udspecificeret momsbeløb. Bemærk at der ikke kan fratrækkes moms ved køb af brugte varer.
Fedelopper opdateres løbende og alle priser er dagspriser.
Som betalingsmiddel kan anvendes: Master Card, Visa og mobilepay
Beløbet for varerne trækkes først fra kundens konto, når varerne afsendes fra Fedelopper til kunden. Fakturaen du modtager på mail indeholder oplysninger om datoen for varens afsendelse, det totale beløb som opkræves hos kunden, samt hvilket betalingskort, der anvendes som betaling. Fakturaen skal anvendes ved returnering eller reklamation.
Betalingssystemet er godkendt af PBS og er i overensstemmelse med Forbrugerombudsmandens vejledning om brug af betalingskort ved fjernsalg. Dette betyder blandt andet, at de oplysninger kunden afgiver i forbindelse med betalingstransaktionen, beskyttes ved kryptering og kun kan læses af PBS. Kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre gemmes ikke i forretningens systemer.

4. FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder dit online køb hos Fedelopper har du 14 dages fuld returret. Fedelopper refunderer det fulde beløb minus forsendelsesomkostning, hvis varen er købt online. Returnerer du en vare købt online, skal du selv sørge for, at returnere varen til Fedelopper i forsvarlig emballage og i samme stand som varen blev modtaget. Efter modtagelse af varen refunderes varens pris. Kontakt Fedelopper før returnering på telefon eller e-mail, således at Fedelopper er orienteret om, at en varer er på vej retur. Faktura skal vedlægges returvarer – gerne i kopi.

5. REKLAMATIONER

Varer købt hos Fedelopper er oftest brugte varer. Eventuelle fejl og mangler som ikke kan henføres til alm. aldersbetingede brugsspor vil fremgå af varens tekst.
Reklamation skal ske senest 24 måneder fra leveringsdagen. Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter, at manglen er konstateret. Reklamation inden for 2 uger anses som værende rettidig. Du betaler selv for udgifter forbundet med tilbagelevering af varerne. Ved reklamation tages kontakt til Fedelopper – se kontaktoplysninger – med en beskrivelse af fejlen og en kopi af faktura. Herefter tager Fedelopper stilling til, hvorvidt fejlen kan udbedres, varen byttes eller købet skal annuleres.
Udbedring af forhold, som skyldes købers behandling, herunder skødesløshed eller fejlagtig behandling, hærværk, naturskade eller tilsvarende, er ikke omfattet af Fedeloppers forpligtelse til udbedring.

Vedr. reklamationsret: http://www.forbrug.dk/?SC_itemid=3a17ff2e-35ae-4055-8748-40372384cb7f

Varer som er købt direkte på Fedeloppers Show-lager er ”købt som beset” og er ikke omfattet af fortrydelsesret, returret eller bytteret.

6. PERSONOPLYSNINGER/Sikring

Alle oplysninger givet til Fedelopper er SSL-sikret.

Fedelopper behandler kundens persondata i overensstemmelse med persondataloven. Kunden kan kontakte Fedelopper, såfremt der ønskes oplysninger om, hvilke data, der behandles om kunden, eller hvis oplysningerne ønskes slettet eller korrigeret.
Oplysninger om kunden benyttes kun af Fedelopper til opfyldelse af kundens bestilling af varer og til at informere om eventuelle problemer vedrørende leverancen. Helt konkret vil de faktuelle oplysninger være kundens navn, adresse, telefonnummer,  mobil nummer, e-mail adresse, land, varer samt korttype.
Alle personoplysninger transmitteres krypteret.

Fedelopper videregiver i intet tilfælde kundens oplysninger til tredjemand, og Fedelopper er underlagt tavshedspligt i forhold til de fra kunden modtagne oplysninger. Fedelopper opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men de opbevares på en sikret server. Denne opbevaring eksisterer i 5 år, alene pga. bogføringsloven, da denne stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriel 5 år.
Ansvarlig for at disse forhold bliver overholdt er Fedelopper v/ Bodil Mosbæk Nielsen.
Der anvendes sessioncookies under ordre-afgivning. Disse slettes automatisk ved ordreafslutning, eller -afbrydelse.
Fedelopper forbeholder sig retten til, at udsende nyhedsbreve til handlende på Fedelopper, der har givet deres samtykke hertil ved købets afslutning, jf. Markedsføringslovens § 6. Denne tjeneste kan til enhver tid frameldes.

7. FORBEHOLD

Fedelopper tager forbehold for udsolgte varer, samt for eventuelle prisfejl.