Levering

LEVERING / AFHENTNING

Når du har lagt en vare i indkøbskurven, kan du vælge om varen skal sendes med omdeling, sendes uden omdeling, eller om du selv ønsker at afhente varerne. Prisen for levering fremgår ved dit valg. Ved omdeling leveres pakken til den specificerede adresse, hvis der tages imod pakken. Hvis der ikke vælges omdeling, eller pakken ikke tages imod, leveres pakken på den tilhørende pakkeshop. Hvis varen er en gave til en anden end køberen, skriver du blot den adresse, hvor varen ønskes leveret under ”Andet leveringssted”. Den normale leveringstid er 3-4 arbejdsdage, fra den dag kunden har gennemført betalingen, og ordrebekræftelsen er afsendt af Fedelopper. Afhentes pakken ikke i pakkeshoppen, returneres pakken til Fedelopper, og købet betragtes som fortrudt. Beløbet refunderes, men portoen refunderes ikke.
Forsendelser sker med det postfirma som har den billigste løsning i forhold til pakkestørrelse og vægt. Fedelopper er ikke ansvarlig for forsinkelser, der skyldes forhold hos postfirmaet og eller andre forhold uden for Fedeloppers kontrol, med mindre andet følger af dansk rets almindelige bestemmelser.

BEMÆRK: Fedelopper holder juleferie mellem jul og nytår – i denne periode vil der ikke ske forsendelser. Ved kontakt til mig, vil det være muligt at indgå aftale om afhentning.

Hvis man i forbindelse med købet vælger selv at afhente, skal dette ske inden 10 dage med mindre andet aftales. Hentes varen ikke inden for 10 dage, annulleres købet og købsbeløbet refunderes – minus 15% i gebyr. Varen kan herefter – uden yderligere kontakt – igen sættes til salg på webshoppen.

Fedelopper har egen levering  Fyn/Jylland med ca 6 – 8 ugers mellemrum. Næste leveringsdag/e – og rute – står på hovedsiden. Ønsker du levering Fyn/ Jylland bedes du kontakte Fedelopper på tlf. SMS eller mail.