Om Fedelopper

Luksusgenbrug til fede priser

Fedelopper sælger luksusgenbrug til fede priser. Webshoppen er drevet af Bodil Mosbæk Nielsen, Frederiksberg. Jeg er drevet af en passion for genbrug og god kvalitet. Visionen er at sprede budskabet om, at brugte ting og sager er godt for vores miljø samt giver mulighed for at indrette hjemmet efter en personlig og individuel stil. For mig skal et hjem fungere for den enkelte og afspejle hvem der bor i hjemmet.

 

Ærlighed og ordentlighed

Fedelopper sætte en ære i en ærlig handel. Det vil derfor fremgå, hvis varen har eksempelvis et afslag eller har væsentlige brugsspor. Alle varer er gennemgået, rengjorte og repareret om nødvendigt. Da alle varer er genbrug vil ubetydelige brugsspor ikke fremgå af salgsteksten.

 

Støt en god sag

80% af mine varer handler jeg hos NGO’er, kirkelige organisationer eller nødhjælpsorganisationer, som alle støtter samfundets udsatte, flygtninge og i verdens brændpunkter. Derfor støtter du indirekte disse organisationer, når du handler hos Fedelopper.

De fleste varer er fundet i Sverige eller Tyskland i genbrugsbutikker, på markeder eller opkøb i dødsboer. Jeg er altid på udkig efter nye markeder. Jeg sætter service højt og ønsker en god dialog med mine kunder, så du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål.