Om Fedelopper

Luksusgenbrug til fede priser

Fedelopper sælger luksusgenbrug til fede priser. Webshoppen er drevet af Bodil Mosbæk Nielsen, Frederiksberg. Jeg er drevet af en passion for genbrug, unika og god kvalitet. Visionen er at sprede budskabet om, at brugte ting og sager er godt for vores miljø. Det er en stor misforståelse, at vi mennesker producerer varer, for at smide dem ud kort tid efter, så vi igen kan købe nye varer. Genbrug giver også mulighed for at indrette hjemmet efter en personlig og individuel stil. For mig skal et hjem fungere for den enkelte og afspejle hvem der bor i hjemmet og hvordan hjemmet skal bruges. Vi kan selvfølgelig inspirere hinanden. Derfor finder du også inspirationsbilleder fra kunderne her.

Fra december 2019 til december 2021, har jeg indgået samarbejde med Clean Your Closet Second Hand, Vesterbrogade 70, 1620 København V. Den 5. februar 2022 åbnede jeg Fedelopper i fysisk butik på Peter Bangs Vej 80. Den fysisiske butik vil sammen med webshop og Instagramprofil @fedelopper udgøre omdrejningspunktet for mine aktiviteter.

Ærlighed og ordentlighed

Fedelopper sætte en ære i en ærlig handel. Det vil derfor fremgå, hvis varen har eksempelvis et afslag eller har væsentlige brugsspor. Alle varer er gennemgået, rengjorte og repareret om nødvendigt. Da alle varer er genbrug vil ubetydelige brugsspor ikke fremgå af salgsteksten. Nyproducerede varer – og billig produktion af dårlig kvalitet – bør ikke findes i min biks. Jo mere genbrug vinder frem, jo mere vil vi også se kopier af de gamle ting og sager. Jeg er også blevet snydt! Jeg gør mit bedste for ikke at lade sådanne varer slippe forbi mit kritiske blik. Skulle du imidlertid alligevel få købt en varer, som efterfølgende viser sig at være en kopi, er du altid velkommen til, at rette henvendelse til mig.

Lidt om mig.

Jeg har købt og solgt brugtvarer, siden jeg var ganske ung. Men i langt de fleste år som hobby. I 2016 blev Fedelopper en cvr-registreret enkeltmands(kvinde;-))-virksomhed, og i 2018 tog jeg det endelige spring og gik på fuld tid i egen biks. Jeg elsker mit job, og alle de arbejdsfunktioner som følger med: tingfinder (indkøbschef), salgschef, administrator, regnskabsdame, webmaster, fotograf, rengøringskone, tømmer, snedker, elektriker, chauffør, flyttemand(-kvinde) osv. Hver morgen springer jeg ud af sengen med glæde, og forventing til, hvad den nye dag bringer. Aldersmæssigt er jeg i arbejdslivets efterår, og samtidigt i et personligt arbejdsmæssigt forår. Sådan er det når, det man gør giver mening, og man stikker en kæp i hamsterhjulet.

Scroll to Top